Сыр Amparosa қатты пармезан 29%, 226 г — Висконсин штатында өндірілген американская пармезан стиліндегі ірімшік, дәмі мен құрылымы бірікті жан-жақты. 9 айдан астам уақыт бойы жетілген, нәтижесінде қыртысы қатты әрі дәмі бай, қаймақты құрылымды болды . Пицца, макарон, салат, сорпа және паста тағамдарына толық үйлеседі. Профессионал асүйлер мен дүкендер үшін ыңғайлы, қайта қалпына келмейтін қаптамада.
Сыр Amparosa твердый пармезан 29%, 226 г — американский пармезан в стиле (Parmesan-style), изготовленный в Висконсине из высококачественного молока. Выдержан более 9 месяцев для достижения идеальной текстуры и вкуса . Отлично подходит тертым к пицце, пасте, салатам и супам. Удобен для профессионального использования благодаря практичной упаковке.